Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2017 Επικοινωνία | Πληροφορίες
Δεδομένα με 15 λεπτά καθυστέρηση
iPhone


Το XAA on-line Real Time, μια από τις πληρέστερες Web εφαρμογές ζωντανής παρακολούθησης χρηματιστηρίου, εξελίσσεται περαιτέρω μέσω νέας έκδοσης. Υιοθετεί πλέον τεχνολογία Microsoft Silverlight και βελτιώνεται σε όλα τα σημεία.

Η νέα εφαρμογή προσφέρει με πρωτοποριακό τρόπο τη δυνατότητα στον επενδυτή να προσαρμόζει τις λειτουργίες της στις ανάγκες του, έτσι ώστε να παρακολουθεί, να ενημερώνεται και να αναλύει τα χρηματιστηριακά και οικονομικά δεδομένα γρήγορα και αποτελεσματικά.

Το νέο XAA on-line Real Time έχει αναπτυχθεί με βάση τις ανάγκες του σύγχρονου επενδυτή και προσφέρει ευελιξία, ανταγωνιστικότητα και ποιοτική πληροφόρηση. Ο Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη και το in.gr εγγυώνται την συνεχή βελτίωση του προγράμματος και την ενσωμάτωση των παρατηρήσεων των χρηστών σε κάθε νέα ενημέρωση.

Η νέα έκδοση του XAA on-line Real Time επιτρέπει την παρακολούθηση των τιμών με παραμετροποίηση στον τρόπο απεικόνισης, καθώς και τη δημιουργία μιας σειράς μεταβλητών κάθε συμβόλου, με προσαρμογή στις συγκεκριμένες απαιτήσεις του χρήστη.

  • Προσφέρει αναπτυγμένη τεχνική ανάλυση των τιμών και στοιχείων, χρησιμοποιώντας μεγάλο εύρος ταλαντωτών και εργαλείων μελέτης, ενώ για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά παρέχεται tree map chart για πλήρη απεικόνιση της συνεδρίασης του ΧΑΑ.
  • Πλέον η εφαρμογή ενσωματώνει σελίδα ειδήσεων, η οποία ενημερώνεται από το News Room του ΔΟΛ, ενώ παρέχει και τη δυνατότητα προσθήκης ειδήσεων από οποιαδήποτε άλλη πηγή, μέσω RSS.
  • Ιστορικά στοιχεία από Ιανουάριο 1986 σε φύλλο Excel και ομαδοποίηση μετοχών σε απεριόριστα χαρτοφυλάκια που μπορούν να περιέχουν απεριόριστο αριθμό μετοχών.
  • Προσφέρει συνεχή κάλυψη της συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου Παραγώγων του ΧΑΑ με τιμές όλων των συμβολαίων μελλοντικής εκπλήρωσης και δικαιωμάτων προαίρεσης.
  • Παρουσιάζει όλες τις τιμές των τίτλων του ελληνικού δημοσίου και παρέχει ιστορικά γραφήματα για όλα τα κρατικά ομόλογα.
  • Ενημέρωση σε πραγματικό χρόνο για τις τιμές του πετρελαίου και των πολύτιμων μετάλλων από το Reuters, με αναλυτικά ιστορικά γραφήματα. Διαρκής ενημέρωση με ειδήσεις του Reuters από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Ειδήσεις οικονομικές, πολιτικές, ειδήσεις για ευρωπαϊκές μετοχές, για εμπορεύματα, market report news για τα χρηματιστήρια της Νέας Υόρκης, του Λονδίνου και του Τόκιο.

Διαδικασία Εγγραφής

Η εγγραφή στην Υπηρεσία ΧΑΑ on-line Delayed γίνεται αυτόματα με την εγγραφή σας ως μέλους του in.gr (δωρεάν). Αν είστε ήδη μέλος του in.gr, μπορείτε να αναβαθμίσετε την Υπηρεσία XAA on-line Delayed σε XAA on-line Real Time.

Αν δεν είστε μέλος του in.gr και εγγραφείτε στην υπηρεσία XAA on-line Real Time, αυτόματα εγγράφεστε και μέλος στο in.gr

Αν δεν έχετε χρησιμοποιήσει τη δωρεάν Υπηρεσία ΧΑΑ on-line Delayed, σας προτείνουμε να τη δοκιμάσετε δωρεάν πριν εγγραφείτε συνδρομητής στην επί πληρωμή Υπηρεσία XAA on-line Delayed σε XAA on-line Real Time

   Πακέτα Συνδρομών

ΧΑΑ on-line/Real Time BASIC
 Χαρακτηριστικά Basic
PROFESSIONAL 5
 Χαρακτηριστικά Professional
PROFESSIONAL 10
 Χαρακτηριστικά Professional
UNLIMITED*
 Χαρακτηριστικά Unlimited
Τρίμηνη συνδρομή με άτοκες μηνιαίες δόσεις στην πιστωτική σας κάρτα και αυτόματη ανανέωση Δεν προσφέρεται Μόνο με €150,00 (με ΦΠΑ) = 3 x €50,00 Μόνο με €180,00 (με ΦΠΑ) = 3 x €60,00 Μόνο με €240,00 (με ΦΠΑ) = 3 x €80,00 
Τρίμηνη συνδρομή μετρητοίς Δεν προσφέρεται Μόνο με €150,00 (με ΦΠΑ)  Μόνο με €180,00 (με ΦΠΑ)  Μόνο με €240,00 (με ΦΠΑ) 
Ετήσια συνδρομή με άτοκες μηνιαίες δόσεις στην πιστωτική σας κάρτα και αυτόματη ανανέωση. Μόνο με €300,00 (με ΦΠΑ) = 12 x €25,00 Μόνο με €600,00 (με ΦΠΑ) = 12 x €50,00 Μόνο με €650,00 (με ΦΠΑ) Μόνο με €960,00 (με ΦΠΑ) = 12 x €80,00
Ετήσια συνδρομή μετρητοίς Μόνο με €300,00 (με ΦΠΑ) Μόνο με €600,00 (με ΦΠΑ) Μόνο με €650,00 (με ΦΠΑ) Μόνο με €960,00 (με ΦΠΑ)
*Αν το προϊόν αυτό σας ενδιαφέρει παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο xaa-realtime@in.gr