Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου 2017 Επικοινωνία | Πληροφορίες
Δεδομένα με 15 λεπτά καθυστέρηση
in.gr  >>  Οικονομία  >>  Χρηστικά
iPhone
Χρηστικά
Microsoft Office Accounting Express 2008
Ένα λογιστικό εργαλείο για μικρές και μεγάλες εταιρείες. Με την εμφάνιση και αίσθηση του Microsoft Office, το Office Accounting Express 2008 σας βοηθά να αποκτήσετε μια οργανωμένη επιχείρηση, να εξοικονομήσετε χρόνο και να πωλήσετε υπηρεσίες και προϊόντα online. Operating system: Windows Vista, Windows XP.
Ncome and Xpense 3.03
Το Ncome και Xpense είναι ένα χρηστικό πρόγραμμα για την παρακολούθηση των οικονομικών του κάθε νοικοκυριού. Παρακολουθείστε τα έξοδα, διαχειριστείτε τα έσοδα, καταγράψτε τις ημερομηνίες λήξης υποχρεώσεων. Θα χρειασθείτε κάποιο διάστημα εξοικείωσης, ωστόσο αξίζει τον κόπο να χρησιμοποιήσετε το εύχρηστο αυτό εργαλείο. Operating system: Windows Vista, Windows 95, Windows Me, Windows NT, Windows 2000, Windows XP, Windows 7, Windows 98.
Financial Advisor 2.71
Το Financial Advisor προσφέρει στους χρήστες τη δυνατότητα να προγραμματίσουν τα οικονομικά τους με απλό και εμπεριστατωμένο τρόπο. Βοηθά στον υπολογισμό των μηνιαίων πληρωμών με βάση το ποσό του δανείου και το επιτόκιο, ενώ προσφέρεται και για τον προσδιορισμό συνταξιοδοτικών προγραμμάτων, καθώς υποδεικνύει στους χρήστες πόσα χρόνια θα πρέπει να εργάζονται και πόσα χρήματα να επενδύσουν σε μηνιαία βάση για την επίτευξη αυτών των στόχων. Operating system: Windows Vista, Windows 95, Windows Me, Windows NT, Windows 2000, Windows XP, Windows 98.
Speed Math 3
Το Speed Math είναι ένα καινοτόμο λογισμικό για την εκμάθηση αριθμητικής. Έχει σχεδιαστεί για να είναι εύκολο στην χρήση, γρήγορο και διαδραστικό. Τα multimedia χαρακτηριστικά του το καθιστούν μια απολαυστική εμπειρία εκμάθησης για τα παιδιά. Το πρόγραμμα μετατρέπει την δύσκολη και επίπονη εμπειρία εκμάθησης μαθηματικών σε μια ευχάριστη εμπειρία. Αυτό το εύχρηστο εργαλείο απευθύνεται σε μικρά παιδιά, αλλά η ρύθμιση στο επίπεδο δυσκολίας δημιουργεί προκλήσεις ακόμη και για «μεγάλα παιδιά». Operating system: Windows Vista, Windows Me, Windows XP, Windows 2000, Windows 98.
IndustryPlayer 6.5 build 650
Το IndustryPlayer είναι ένα παιχνίδι προσομοίωσης επιχειρήσεων που αναπαράγει ρεαλιστικά όλες τις πτυχές μιας εταιρείας, συμπεριλαμβανομένων των σχέσεων με το προσωπικό, τους προμηθευτές, τους ανταγωνιστές, τους καταναλωτές, τις τράπεζες και τις δημόσιες υπηρεσίες. Η προσομοίωση βασίζεται σε πραγματικά οικονομικά μοντέλα και γνήσια στοιχεία για τη βιομηχανία. Οι παίκτες λαμβάνουν το ρόλο του επιχειρηματία και ανταγωνίζονται μεταξύ τους για την ηγεσία της αγοράς. Κάθε απόφαση έχει άμεση επίδραση στο ανταγωνιστικό περιβάλλον για όλους τους παίκτες. Operating system: Windows 2003, Windows Vista, Windows 95, Windows Me, Windows 2000, Windows XP, Windows 98.